Izozek Yalitim Ve Efsane Yapi Kendini Tanitti “Tek Ürün Tek Islem 5 Çözüm”

Dünyaca ünlü yerli marka Manto Plate Hazir Isi Yalitim Sivasi Karaman’la bulustu.

Izozek Yalitim Ve Efsane Yapi Kendini Tanitti “Tek Ürün Tek Islem 5 Çözüm”
Izozek Yalitim ve Karaman bayi Efsane Yapi’nin düzenledigi manto plato tanitim semineri Dilkent Otel’de 11 Subat Cumartesi günü yapildi.
Toplantiya Izozek Yalitim Idari Isler Müdürü Ali Çakici, Sirketin Yönetim Kurulu Baskani Zekeriya Çaliskan, Üretim Müdürü Adnan Çaliskan ve Yurtiçi Yurtdisi danismani Idari Isler Müdürü Hilmi Dogan ile bayiler ve ilimizde insaat isiyle ugrasan müteahhitler katildi.
Izozek Yalitim Yönetim Kurulu Baskani Zekeriya Çaliskan ile Idari Isler Müdürü Ali Çakici yaptiklari konusmada, “2001-2006 yillarinda Fransa’da, 2006-2009 yillari arasinda Türkiye’de toplam dokuz yillik Ar-Ge çalismasi neticesinde buldugu yeni ürün ve yerli marka bilinciyle dünyada emsali olmayan sivi firmda, hazir isi yalitim sivasinin patent, TSE ve kalite belgeleri sürecini tamamlayarak 2010 yilinda kurulmus olup, yalitim sektöründe faaliyet ve hizmetlerine yurtiçi ve yurtdisinda üretim bayileri, satis bayileri ve uygulama bayilerimizle devam etmekteyiz. Küresel isinma, iklim degisikligi, çevre kirliligi, enerji verimliligi, deprem, yangin, kanserojen maddeler gibi daha birçok sorunun konusuldugu günümüzde yalitim sektörüne büyük görevler düsmektedir. Sirketimiz bu bilinçle Yesil Ev Projesine uygun ürünler üretmekte ve bunu bir adim öteye götürerek yesil ev isim ve marka hakkini almis bulunmaktadir” dediler.
Çaliskan ve Çakici ürünün tanitimini da yaparak, “Manto Plate dogal polimerlerden olusan ve özel bilesenleri sayesinde eksi 30 arti 100 derece sicak ve soguk verilse de kendisine has isi kapasitesini koruyan, yüksek isi direncine sahip hazir formda bir isi yalitim sivasidir. Ürünümüz tek ürün tek islem bes çözüm özelligi ile isi, su, ses, yangin yalitimi ve yüksek nefes alma kapasitesine sahip bir üründür” diye konustular.
Karaman Bayi Mehmet Dogan ve Murat Ipek, gelen konuklarla tek tek ilgilenerek konu hakkinda bilgilerini aktardilar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284