Judocular, Yunus Emre Ve Hosgörü Kupasinda Bulusuyor

Yunus Emre ve Hosgörü Judo müsabakalari 1 Agustos 2015 Cumartesi günü Karaman’da gerçeklestirilecek.

Judocular, Yunus Emre Ve Hosgörü Kupasinda Bulusuyor

Judo Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilecek olan Yunus Emre ve Hosgörü Kupasi müsabakalari 1 Agustos 2015 Cumartesi günü saat 10.00’da Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilacak.
Karaman’in ev sahipligini yaptigi minikler ve yildizlar kategorisinde gerçeklesecek olan Yunus Emre ve Hosgörü Kupasi Konya, Afyon, Kilis, Kirikkale, Mersin(Mut), Ankara, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Suriye, Nigde, Malatya, Hatay, Kirsehir ve Aksaray’dan gelen takimlarinin mücadelesine sahne olacak.
Yunus Emre ve Hosgörü Kupasi adi altinda gerçeklesen müsabakanin sporcular arasindaki sevgi ve birlikteligin artmasinin amaçlandigi belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Yunus Emre’nin yaklasik 800 yil önce söyledigi “Gelin Tanis Olalim” sloganini Türk Dilinin Baskenti Karaman’da düzenledigimiz Yunus Emre ve Hosgörü Kupasi ile eyleme dönüstürüyoruz. Sampiyonada farkli illerden, farkli kültürlerden ve belki de farkli anlayislardan gelmis olan sporcularimizla birlikte “bir” olmanin “bütün” olmanin mutlulugunu yasayacagiz. Müsabakalarda dereceye girmek için mücadele edecek tüm sporcularimiza basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284