Kadin Meclisi Toplandi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadin Meclisi toplantisi yapildi.

Kadin Meclisi Toplandi

Toplantiya Karaman Valisi Murat Koca'nin esi Vildan Koca ile Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan'in esi Serife Çaliskan da katildi. Karaman Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskani Prof. Dr. Aliye Çinar Köysüren'in baskanliginda gerçeklestirilen toplantida, Kadin Meclisi'nin faaliyet alanlari, toplum yararina gerçeklestirilecek olan programlarin sekli ve içerigi konularinda fikir alisverisleri yapildi.
Toplantida konusan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, "Karaman Kent Konseyi olarak tüm organlarimizla ve çalisma gruplarimizla birlikte toplumu ilgilendiren birçok konuda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kadin Meclisimiz üyelerinde çalismalarindan dolayi tesekkür ederim" dedi.
Kent Konseyi Kadin Meclis Baskani Prof. Dr. Aliye Çinar Köysüren ise yaptigi konusmada, "Çalisma gruplarimizla birlikte son derece samimi ve istekli bir yapimiz var. Göreve geldigimiz günden bu yana Kadin, aile, yasam ve birçok konuda toplumsal farkindaligi olusturmak için faaliyetlerimize yön veriyoruz. Bu faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Çalismalarimizda bize destek olan Sayin Valimiz ve Belediye Baskanimizin esleri Vildan Hanim'a ve Serife Hanim'a çok tesekkür ederim" diye konustu. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284