“Kadinlar Için Mesleki Egitim Projesi” Hayat Buluyor

Gönül Elçileri projesi kapsaminda yer alan “ Kadinlar Için Mesleki Egitim Projesi” hayat buluyor.

“Kadinlar Için Mesleki Egitim Projesi” Hayat Buluyor

Proje kapsaminda Vali Murat Koca’nin baskanliginda hanimefendi Vildan Koca’nin da katildigi bir toplanti gerçeklestirildi. 20 Ocak 2014 Pazartesi günü saat 15.30’da Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya; Vali Yardimcisi Sedat Yildirim, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü M. Emin Botsali, Il Milli Egitim Müdürlügü ve Halk Egitim Merkezi Müdürlügünden yetkililer ile Sivil Toplum Örgütünden temsilciler katildi.
Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in esleri hanimefendi Emine Erdogan’in himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanliginin koordinatörlügünde; 81 ilde eszamanli olarak Vali eslerinin himayelerinde gerçeklestirilecek olan proje ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü tarafindan projenin amaci, hedefi ve yapilan çalismalari içeren bir sunum gerçeklestirildi.
Projede, Örgün egitim disinda kalan kadinlarin yeniden egitime kazandirilmasi, okuyamamis kadinlarin toplumsal yasama daha fazla dâhil olmasi, ekonomik ve sosyal yönden güçlendirilmesi gibi temel konular ele alindi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284