Kadinlar Için Mesleki Egitim Projesine Ilgi Artiyor

Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca “Gönül Elçileri Projesi” kapsaminda gerçeklestirilen “Kadinlar Için Mesleki Egitim” Projesinin Tanitim Toplantisina katildi.

Kadinlar Için Mesleki Egitim Projesine Ilgi Artiyor

Piri Reis Kültür Merkezinde gerçeklestirilen tanitim toplantisina Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca’nin yani sira Vali Yardimcisi Sedat Yildirim, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Mehmet Emin Botsali, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Sivil Toplum Kurulusu temsilcileri ve davetliler katildi.
Basbakan Erdogan’in esi Emine Erdogan’in himayelerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanliginin koordinatörlügünde 81 ilde es zamanli olarak Vali Eslerinin himayelerinde baslatilan, örgün ögretim disinda kalmis kadinlarin yeniden egitime kazandirilmasi ve mesleki açik ögretim lisesine yönlendirilmesi, kadinlarin egitimlerini tamamlayarak çalisma hayatinda yerini almalarini, kadinlarimizin sosyal ve ekonomik yönden güçlendirilmesinin saglanmasini amaçlayan proje tanitim toplantisi Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü tarafindan hazirlanan ve bugüne kadar proje hakkinda yapilan çalismalarin anlatildigi bilgilendirme görüntüleriyle basladi.
Program Nefise Sultan Kiz Meslek Lisesi Müdür Yardimcisi Mevlüt Karabiyik tarafindan katilimcilara proje hakkinda bilgi vermesi ve soru - cevap bölümüyle sona erdi. Proje baslangiç tarihinden bu güne kadar 128 kisinin kayit yaptirdigi belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284