Kadinlar Meydan’da Bulustu

8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle Aktekke Kent meydaninda birçok firmanin katildigi bir etkinlik düzenlendi. Etkinlige kadinlarin yani sira erkeklerde ilgi gösterdi.

Kadinlar Meydan’da Bulustu
Aktekke Kent Meydaninda Bumas Bulgur tarafindan pilav ikrami yapilirken, Yurtsever Petrol’de karanfil dagitti.
Etkinlikte konusan Yarinlar Için El Ele Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Incilay Kaymak, Türk kadininin toplum içinde sahip olmalari gereken deger ve öneme ulastirilmasini görev edindiklerini ifade etti.
Kadin her seyden önce mukaddes bir varlik, ana, Türk irkinin yegâne bereket kaynagidir diyen Kaymak; ‘Geçtigimiz yillara göre bayanlarin her türlü faaliyetlerde daha etkili olmasi bizleri heyecanlandiriyor’ dedi.
Diger taraftan Yurtsever Sirketler Genel Müdürü Murat Gülsen 8 Mart Dünya Kadinlar günü vesilesiyle yayinladigi mesajinda “Kadinlar toplumumuzun yapisini güçlendiren, sekillendiren, aile birliginin en önemli unsurudur. Kadinlar daima özverinin, sevginin kaynagi olmuslardir. Dogumdan ölüme her aninda varliklariyla onurlandigimiz, hayatin agir sartlari altinda anne,es ve is kadini olarak ayakta kalabilen ihtiyacimiz oldugunda desteklerini esirgemeyen egiten, yetistiren,, yüreklerindeki sevgi ve sefkati karsiliksiz veren ailenin ve toplumun temel tasi olan kadinlarinizin dünya kadinlar gününü kutlarim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284