Kagnici: Hizmet Için Bu Yola Çiktik

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarini ön seçimle belirleyecek. Ön seçimin Karaman’da 29 Mart Pazar günü yapilacagi açiklandi.

 Kagnici: Hizmet Için Bu Yola Çiktik

CHP Il Baskani Ismail Atakan Ünver, “Genel Merkezimiz Parti Meclisinin karariyla 55 seçim bölgesinde ön seçim yapma karari aldi. Bu illerden biride Karaman. Hakim gözetiminde yapilacak olan seçimde yaklasik 3 bine yakin üyemiz bu ön seçimde oy kullanacak. Bu seçimde çikacak sonuçla 7 Haziran 2015’de yapilacak milletvekilligi seçimlerinde partimizi temsil edecek adaylarda belirlenmis olacak” dedi.

CHP Milletvekili aday adayi Mustafa Cem Kagnici’da, “29 Mart’ta yapilacak ön seçimde milletvekili aday adayi olarak partililerimizin karsisina çikacak ve onlarin destegini isteyecegim. Cumhuriyet Halk Partisinin üyesi olmak hepimiz için bir gurur ve övünç kaynagidir. CHP’li olmanin övüncünü, onurunu iliklerine kadar hissetmis bir kardesinizim. 1995 yilinda girdigim bu kapidan bir daha hiç çikmadim. Ilk olarak sandik müsahidi olarak aldigim sorumluluk 2000-2003 yillari arasinda ilçe baskan yardimciligi, ilçe sekreterligi görevleriyle devam etti. 2010 yilinda yapilan kongremizde Merkez Ilçe Baskanligina getirildim ve iki dönem bu görevi üstlendim. 8 Eylül 2014 tarihinde Il Yönetim Kurulumuz tarafindan atandigim Karaman Il Baskanligi görevi ömür boyu tasiyacagim bir gurur kaynagi olacaktir. 25 Aralik 2014 tarihinde Genel Merkezimizin gönderdigi genelgeye uyarak milletvekili aday adayi olabilmek için Il Baskanligi görevimden istifa ettim. 29 Mart’ta yapilacak olan ön seçimde aday adayi olan diger arkadaslarima da basarilar diliyorum. Hepimizin amaci öncelikli olarak ülkemize ve Karamanimiza hizmettir. Ben tek basina bir bireyim. Bu yola çikarken öncelikle örgütüme, dostlarima ve en büyük fedakarligi yapacak olan aileme güvenerek yola çiktim. Sizlerden desteginizi ve duanizi esirgememenizi rica ediyorum. Bu hizmet yarisinda ipi gögüslemek istiyorsak biz olmaliyiz. Örgüt bilinci ve disiplini ile mücadele etmeliyiz. Çocuklarimiz, gençlerimiz ve gelecegimiz için hepimize çok büyük görevler düsüyor. Sizlerden ricam bu seçim döneminde herkesin üstüne düsen görevi yerine getirmek için azami gayreti göstermesidir. Bizler kavga etmeden, siyasetin çirkin girdabina kapilmadan, insanlarin özel hayatina ve yasam biçimine karismadan sadece ama sadece bu bereketli topraklara ne verecegiz, insanimizin rahat ve huzurlu yasamasi için neler yapacagiz bunlari konusup, bunlari tartisip ve halkimiza anlatacagiz” diye konustu.
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyesi ve Genel Sekreter Yardimcisi Ahmet Ertugrul’da, “Cumhuriyet Halk Partisi gibi bir partide aday olmak, adayim diyebilmek o yürekliligi gösterebilmek çok önemlidir. Bu üç arkadasimiz bu yürekliligi göstermistir ve 3 bin tane üyesi olan Cumhuriyet Halk Partisinin terazisinde de tartilmak üzere ön seçime gireceklerdir. Siz CHP’lilerin takdiri sonucunda da bir siralama olacaktir. Karaman’da basarili olmak adina da hep birlikte mücadele edecegiz ve insallah 7 Haziran aksaminda bu coskuyu hep birlikte yasayacagiz. Bende aday adayligi basvurumu yaptim. Sizlerin hayir duasiyla, Genel Baskanimizin ve Genel Merkezimizin takdiri ile insallah bir yerden kontenjan adayi olurum. Olmamam da çok bir sey degildir. Ama müracaatimi yaptim. Genel Baskanimdan izin alarak yaptim. Ama nereden aday olurum bilmiyorum ama Karaman Milletvekili olurum ve Karaman’a hizmet için çalisirim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284