Kale Sosyal Tesisleri Evlenecek Çiftlerden Salon Üceti Talep Etmeyecek

Karaman Kent Konseyi ve Kale Sosyal Tesisleri ortak projeyle evlenecek çiftlere bir müjde verdi.

Kale Sosyal Tesisleri Evlenecek Çiftlerden Salon Üceti Talep Etmeyecek
25 Ağustos Perşembe günü Kent Konseyi binasında bir araya gelen Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve Avni Yağcı ortak bir projeyle maddi durumu zayıf olan evlenecek çiftlere düğün salonu desteği sağlayacak.
Konukseven projenin kararlaştırılmasından sonra şunları ifade etti: “Yeni evlenen çiftlerimizin evlilik öncesi masrafları oldukça fazla oluyor. Nişanlık, gelinlik derken bu maliyetler binlerce lira daha artıyor. Durum böyle olunca, yardımlaşma ve dayanışma konusunda Kent Konseyimiz Kale Sosyal Tesisleri ile ortak bir çalışma içerisine girdi. Bu çalışmayla maddi durumu zayıf olan evlenecek çiftlerimize düğün salonu desteği sağlayacağız. Bu noktada Avni Yağcı'ya desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Umuyorum ki yeni yuva kuracak çiftlerimize ufak da olsa Kent Konseyi olarak bir katkı sağlamış oluruz” dedi.
Yürütülecek çalışma hakkında konuşan Kale Sosyal Tesisleri işletmecisi Avni Yağcı, “Kent Konseyimizle birlikte aldığımız bu kararla bütçe konusunda sıkıntı yaşayan çiftlerimizden salon ücreti talep etmeyeceğiz. Bu çalışmayla yeni bir yuva kuracak olan çiftlerimize destek olacağımızdan dolayı mutluyum” dedi.
Konu ile alakalı daha ayrıntılı bir bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Karaman Kent Konseyi yeni binasına (Yeni mahalle Mut Caddesi Sabahattin Özer İş Merkezi No:113/2) giderek veya 0 ( 338 ) 226 40 00 nolu telefonu arayabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284