Kalkınma Bakanı Elvan Yarın Karaman’a Geliyor

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 740. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi anma etkinliklerine katılmak üzere yarın Karaman’da olacak.

Kalkınma Bakanı Elvan Yarın Karaman’a Geliyor

Bakan Elvan saat 10.00’da Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenecek olan Çelenk sunma törenine katılacak. Daha sonra Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlatılan "İlçe, Belde Ve Köyleri İle Karaman" kitabı tanıtım törenine katılacak olan Bakan Elvan, saat 10.30’da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan “Dilimiz Kimliğimiz” konulu panele katılacak. Prof. Dr. Turan Karataş başkanlığında ve İstanbul Kültür Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hacı Ömer Karpuz ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nden Doç. Dr. İdris Nebi Uysal’ın konuşmacı olarak katılacağı panelin hemen sonrasında Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmasında dereceye girenler için ödül töreni düzenlenecek. 
Panelin ardından Yunus Emre Camisinde verilecek olan Yunus Sofrasında halkla buluşacak olan Bakan Elvan daha sonra Balkusan köyüne hareket edecek. Burada Karamanoğlu Mehmetbey’i anma törenlerine katılacak olan Bakan Elvan Ankara’ya geri dönecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284