Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Bugün Karaman'da Olacak

Kalkınma Bakanı, hemşehrimiz Lütfi Elvan bugün Karaman'a geliyor.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Bugün Karaman'da Olacak

Bir dizi program çerçevesinde bugün Karaman'a gelecek olan Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan, Saat 17.30'da Türk Dünyası Kültür Parkı'nda tertiplenen organizasyon ile İbrala Barajı İçme Suyu Projesi'nin açılışını yapacak. Bakan Elvan daha sonra Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulacak olan iftar sofrasında Karamanlı hemşerileri ile buluşacak.

Bugün saat 16.00'da Pirireis Kültür Merkezinde sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla buluşacak olan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, saat 17.30'da ise Türk Dünyası Kültür Parkı'nda İbrala Barajından içme suyunun şehre indirilmesi ve Türk Dünyası parkının açılışını yapacak.

Saat 18.45'de ise İsmet Paşa Caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Bakan Elvan, daha sonra Belediyenin düzenlediği Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki iftar programına katılacak.

Vatandaşların Türk Dünyası Kültür Parkı'na ulaşımı Saat 16.00 itibari ile Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yunus Emre Camii yanından belediye otobüsleri ile sağlanacak.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; "Bugün Saat 17:30 da Yeşildere Barajından sağladığımız tatlı suyu şehre vereceğiz İnşallah. Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleşecek açılış törenine ve Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kuracak olduğumuz iftar sofrasına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284