Kamu-En-Der’den Gazetemize Ziyaret

Türkiye genelinde örgütlenmeye baslayan Kamuda Çalisan Engelliler, Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Milli Egitim ve Yurtdisindan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Tulgay Hasar gazetemizi ziyaret ederek derneklerin çalismalari konusunda bilgiler verdi.

Kamu-En-Der’den Gazetemize Ziyaret

Kisa adi Kamu-En-Der olan dernegin Genel Baskan Yardimcisi Tulgay Hasar, 2 gündür Karaman’da bulundugunu ilk olarak Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u ve gazetemizi ziyaret ettigini belirterek, “Kamuda çalisan engelli sayisi sadece Milli Egitimde 7 bin civarinda bulunuyor. Biz bunlarin üç binine ulasip kendimizi anlatirsak basarimizi ortaya koymus oluruz. Engelliye saygi, insanliga saygi sloganiyla çiktigimiz bu yolda 81 ili gezip dernegimizi anlatacagiz. Suan 8 binin üzerinde üyemiz var. Dernegimiz kamuda çalisan engellilerin sesi olacak. Isçi ve memur statüsündeki tüm engelliler dernegimize üye olabilir. Çünkü biz tüm engellilerin sesiyiz. Dernegimizin 7 ilde subesi bulunuyor. Karaman’da da sube açmayi düsünüyoruz” dedi.

Hasar, 23 Kasim Cuma günü Ayranci’ya gidecegini ve Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat’i ziyaret edecegini söylerken Milli Egitim Müdürlügü’nü ziyareti sirasinda müdürlügün engelli vatandaslar ve memurlar için engelli asansörü yaptirdigini gördügünü ve bundan memnuniyet duydugunu belirterek Milli Egitim Müdürü Aksoy’a da tesekkürlerini ilettigini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284