Kapar, Lale Köyündeydi

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, merkeze bağlı Lale Köyünü ziyaret ederek devam eden yol çalışmalarını inceledi ve Lale Köyü ilk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Kapar, Lale Köyündeydi

Lale köyünün köy içinde devam eden köy içi kumlama çalışmalarını yerinde inceleyen Kapar, hava şartlarının kışa döndüğü bu günlerde İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bir yandan kalan asfalt çalışmaları devam ederken bir yandan da köy içi kumlama ve stabilize yol çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Köy içi yolda yaptığı incelemenin ardından Lale Köyü İlk ve Ortaokul Müdürü Mehmet Serin'i ziyaret eden Kapar, taşımalı eğitim yapan Okul ve Öğrenci konularını görüştükleri; bu konunun köylerimizde okuyan öğrenci-veli ve eğitimciler için çok hassas olduğunun farkında olduklarını, gerekli çalışmaların yapılabilmesi için konunun takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Diğer yandan İlimiz Ayrancı İlçesine bağlı Kayaönü Köyünde de İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından köy içinde devam eden stabilize (kumlama) yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Kapar, özveriyle çalışan ekiplere kolaylık ve başarı dileklerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284