Karadağ Lisesi’nde Bursluluk Sınavları Başladı

İlimizin eğitim sektöründe hizmetlerini sürdüren Özel Karadağ Anadolu Lisesi, bugün liselerin 9, 10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrenciler için bursluluk sınavı yapıldı.

Karadağ Lisesi’nde Bursluluk Sınavları Başladı

Özel Karadağ Anadolu Lisesinde saat 10.00’da başlayan bursluluk sınavına öğrencilerin katılımı çoktu. Öğrencilerin ulaşımını rahat yapabilmesi için Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanından saat 9.00 itibariyle ücretsiz olarak servisler kaldırıldı

Özel Karadağ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Onuralp, “2018-2019 eğitim-öğretim yılı için bursluluk sınavı yapmaktayız. Bursluluk sınavımıza halkımızın ve öğrencilerimiz beğendikleri için çok büyük bir katılım var. Kontenjan sıkıntımız olduğu için kapatmak zorunda kaldık. Bu kadar çok ilgi ve beğeni görmekten dolayı onurlu ve mutluyuz. Bu doğrultuda halkımıza ve öğrencilerimize daha çok hizmet etmek için hareket ediyoruz. Karaman halkına ve öğrencilere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Onuralp okulunu hakkında şu bilgileri verdi: “2015-2016 eğitim öğretim yılında Özel Karadağ Temel Lisesi olarak faaliyetlere başladı daha sonra okulumuz 2016-2017 öğretim yılında Özel Karadağ Anadolu Lisesi olarak yeni binamızda faaliyetlerine başlamıştır. 504 liseli öğrenci kapasitesine sahip yeni binamızda 21 derslik, fen laboratuarı, bilgisayar atölyesi, kütüphane, kapalı spor salonu, açık basketbol ve voleybol sahası gibi donanımları eksizsiz olarak tamamlamıştır. İlimizdeki öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim verebilmek için tüm imkânlarımızı sunuyoruz” dedi.

25 Mart Pazar günü ise Ortaokulların 8. sınıflarında okuyan öğrenciler için bursluluk sınavı yapılacak. Sınav sonucunda derece yapan öğrenciler için her sınıf seviyesinde %100, %75, %50 ve %25 oranlarında Eğitim Bursu verilecek.

Ayrıca sınava giren öğrencilere sürpriz hediyeler verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284