Karadag Yarinlara Daha Güzel Bakiyor

Köy ziyaretlerini gerçeklestirmeye devam eden AK Parti Karaman Milletvekili adayi Dr. Seker, Karadag’in turizme kazandirilmasi için ciddi çalismalarin yapildigini kaydetti.

 Karadag Yarinlara Daha Güzel Bakiyor

AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Dr. Recep Seker Karaman’in köylerini ziyaret etmeye devam ediyor. Karadag’daki ve Karadag’in güneyi ile kuzeyindeki köyleri ziyaret eden milletvekili adaylari ilk ziyaretleri Dinek’e gerçeklestirdi. Ardindan sirasiyla Madensehri’nde, Üçkuyu’da, Egilmez’de, Karacaören’de, Boyalitepe’de, Çoglu’da, Burunoba’da, Osmaniye’de ve Hamidiye’de vatandaslarla bulusan milletvekili adaylari vatandaslarin istek, öneri ve sikâyetlerini dinledi.

AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü’nün, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngören’in, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça ve partililerin de bulundugu Dinek’te konusan Dr. Seker, vatandaslarin sorunlarini dinledikten sonra, “Sorunlarinizi bize aktardiginiz zaman biz de bu sorunlari masa basinda çözmeye çalisacagiz” dedi.
Karadag’in Turizm açisindan önem kazanmasini istedigini dile getiren Dr. Seker Madensehri’nde, “Karadag’in turizm açisindan canlanmasi için projelerimiz mevcut. Fakat bu projelerin kisa zamanda gerçeklesebilmesi için bölgemizin insani olan sayin basbakanimizin elini güçlendirmeliyiz. Basbakanimizin eliyle birlikte bizim de elimiz güçlenecek. Böylece bu projeleri daha kisa sürede gerçeklestirmis olacagiz” diye belirtti.
 “Bizim amacimiz hayatinizi daha da yasanilir bir hale getirmek”  diyen Dr. Seker, “Buralari turizme kazandirdigimizda ve yeni evleriniz otel gibi olmasini saglayarak ekonomik refahinizi arttirmayi hedefliyoruz” sözlerini kullandi.
“Degisime farklilasmaya ihtiyacimiz var” diyen Konuk ise, “Karadag’da ne yapabiliriz? Aricilik mi yapilacak o zaman en iyisini yapmaliyiz. Bu isi en iyi sekilde yapmanin yollarini bulacagiz. Aldigi para vatandasimizi refaha ulastiracak. Benim Hasan’imin Alman’in Hans’indan farki olmayacak” seklinde konustu.
Basbakan Ahmet Davutoglu’nun Anadolu yöresinin insani olmasini firsat olarak gören Konuk, bu firsatin iyi degerlendirilmesi gerektigini söyledi. Konuk, “Dünkü cezali Konya, Aksaray ve Karaman yok artik Türkiye’de. Biz dik duracagiz, diklenmeyecegiz ve vatandasimizin hizmetkari olacagiz. 12 yilda alt yapi tamamlandi. Simdi yapilacak olan isler direkt vatandasimizin cebinde hissedecegi isler olacak” ifadelerini kullandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284