Karaman Adliyesi’nde 5 Savci Ve 2 Hâkim’in Görev Yeri Degisti

Hâkimler ve Savcilar Yüksek Kurulu (HSYK), yaz kararnamesini açikladi. 2 bin 664 hâkim ve savcinin görev yeri degistirilirken Karaman Adliyesi’nden de 5 Savci ile 2 Hakim’in atamasi çikti. Yerlerine ise 3 Cumhuriyet Savcisi 2 hâkim atandi.

Karaman Adliyesi’nde 5 Savci Ve 2 Hâkim’in Görev Yeri Degisti

Atama kararnamesine göre Karaman Agir Ceza Mahkemesi üyesi Abbas Çaglayan Ceyhan Agir Ceza Mahkemesi üyeligine, Karaman Cumhuriyet Savcisi Mehmet Sami Çaglayan Istanbul Cumhuriyet Savciligi’na, Karaman Savcisi Ahmet Dalgali Istanbul Cumhuriyet Savciligi’na, Karaman Cumhuriyet Savcisi Tuncay Demir Hozat Cumhuriyet Savciligi’na, Karaman Cumhuriyet Savcisi Mehmed Yerlikaya Ahlât Cumhuriyet Savciligina, Karaman Hâkimlerinden Baris Karakus Istanbul Hâkimligine, Tugba Demir Hozat Hâkimligine atandi.
Atamasi çikan Savci ve hâkimlerin yerine ise Karaman Agir Ceza Mahkemesi üyeligine Bartin Agir Ceza Mahkemesi üyesi Süleyman Toprak, Solhan Cumhuriyet Savcisi Mustafa Sesli Karaman Savciligina, Tirebolu eski Cumhuriyet Savcisi Ziya Ersoy Karaman Cumhuriyet Savciligi’na, Pamukova Hâkimi Deniz Bestemir Karaman Hâkimligine, Solhan Hâkimi Özlem Semiha Sesli Karaman Hakimligine getirildi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aşık kul nuri
Aşık kul nuri - 5 yıl Önce

Sayın gazete yöneticisi ben kelkitten hakim Abbas caglayan bey bizde idi tanışırız ulaşamıyoruz gorustururseniz memnun iluruz

SIRADAKİ HABER

banner284