Karaman “Analig” Takımları Göz Doldurdu

6-8 Ocak 2017 tarihleri arasında Antalya ve Isparta’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarında basketbol ve badminton branşlarında mücadele eden Karaman ekibi, grup müsabakalarında gösterdiği başarılı performansla çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

Karaman “Analig” Takımları Göz Doldurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarla yeni yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. Genç yeteneklerin keşfedilmesi ve Türk sporuna kazandırılması açısından hayati bir öneme sahip olan proje farklı spor dallarında düzenlenen yarışmalarla 2016-2017 sezonunda kaldığı yerden devam ediyor.
6-8 Ocak 2017 tarihleri arasında Isparta ve Antalya’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarında badminton ve basketbol branşlarında boy gösteren Karaman ekibi müsabakalarda gösterdiği başarılı performansla çeyrek final kapısını aralayan iller arasında yerini aldı.
Isparta ilinde düzenlenen ANALİG Badminton Grup müsabakalarına antrenörler Elif Özaracı ve Vural Kamiloğlu nezaretinde 10 sporcuyla katılan Karaman temsilcisi grubundaki üç maçını da kazanarak 20-22 Ocak tarihleri arasında Muğla’da yapılacak olan Çeyrek Final müsabakalarına katılma hakkı elde etti.
Karaman adına bir diğer başarı ise Antalya’da düzenlenen ANALİG Basketbol Grup müsabakalarından geldi. Antrenörler Yasemin Karabağ, Aydın Çertel ve Coşkun Beyaz nezaretinde mücadele eden Karaman ekibi, birincilik mücadelesi verdiği zorlu gruptan ikinci olarak Konya’da yapılacak olan çeyrek final müsabakalarına katılma hakkını elde etti.
Anadolu Yıldızlar Ligi’nin Türkiye’de sporun gelişmesi ve yeni yeteneklerin keşfedilmesi açısından çok önemli bir proje olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Analig gibi önemli bir projede ilimizi en iyi şekilde temsil eden basketbol ve badminton takımımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Konya ve Muğla’da yapılacak olan çeyrek final müsabakalarında antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284