Karaman Belediye Meclisinde Ihtisas Komisyonlari Belirlendi

Karaman Belediye Meclisi’nin Nisan ayi toplantisinda meclis baskan vekili, encümen üyeleri ve bir yil boyunca görev yapacak ihtisas komisyonlarinin seçimi yapildi.

Karaman Belediye Meclisinde Ihtisas Komisyonlari Belirlendi

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan baskanliginda toplanan meclisin gündeminde, iki yil görev yapacak Meclis 1. Baskan Vekili Seçimi, 1 yil görev yapacak. Encümen Üyeleri ile Ihtisas Komisyonu Üyelerinin seçimi ve müdürlüklerden gelen konular yer aldi. Meclis toplantisinda 24 madde görüsülerek karara baglanirken, Meclis Baskan Vekili, Encümen Üyeleri ve Ihtisas Komisyonlari Üyeleri de yapilan açik ve kapali oylamalarla belirlendi. Yapilan gizli oylamalar sonucunda, Meclis 1. Baskan Vekilligine 26 oy ile Muzaffer Özdal, Encümen Üyeliklerine 23 oy ile Beytullah Karakas, Mustafa Sari ve Recep Oguzcan seçildi. Açik oylama ve oy birligi ile gerçeklestirilen Meclis Ihtisas Komisyonu üyelikleri de su isimlerden olustu:
"Plan ve Bütçe Komisyonu, Turgay Bas, Recep Oguzcan, Elife Dilara Güngör, Fahri Çatav, Mehmet Ali Kamer. Imar Isleri Komisyonu, Ramazan Pinar, Murat Dikmen, Ramazan Özbay, Mustafa Altin, Zekeriya Yildiz. Idari Isler Komisyonu, Resit Kizildeniz, Dede Riza Akgül, Mustafa Öktem, Kemal Köse, Ahmet Kapar. Kültür ve Sosyal Isler Komisyonu, Elmas Cosar, Leyla Bender, Fadime Akkus, Hüseyin Göktas, Muzaffer Kara. Kadin-Erkek Firsat Esitligi Komisyonu,Fadime Akkus, Muzaffer Kara, Elmas Cosar, Leyla Bender, Elife Dilara Güngör. Içisleri ve Dilekçe Komisyonu, Mahmut Selim Dülger, Hüseyin Göktas, Muzaffer Kara, Muzaffer Özdal, Yusuf Ulas."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284