Karaman Belediyesi Adaylari Uyardi

Karaman Belediyesi yaklasan yerel seçimler öncesinde özellikle muhtar adaylarini, seçim propagandasi amaciyla sehrin birçok yerinde afis, branda, brosür gibi görsel malzemeleri gelisi-güzel kullanmamalari konusunda uyardi.

Karaman Belediyesi Adaylari Uyardi

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar, bu sehirde yasayan vatandaslar olarak herkesin, sehrin kötü görünmesine neden olan bütün unsurlardan uzak durmalari gerektigini söyledi. Ünüvar, "Yaklasan seçimler nedeni ile özellikle muhtar adaylari, çesitli araç ve gereçlerle seçim propagandalarini yapmaya basladilar. Tüm adaylarin bu çalismalari yapmalari en dogal hakkidir. Fakat astiklari afis, branda, brosür gibi tanitim amaçli yapilan görsel malzemeleri gelisi-güzel uygulamalari nedeni ile Karaman’da bir görüntü kirliligine neden olduklari görülmektedir" dedi.
Uyarilara uymayan adaylarin tespit edilerek cezai islem uygulanacagini belirten Ünüvar, “Bütün adaylarin, sehirde görüntü kirliligine neden olan uygulamalardan kaçinmalarini, aksi takdirde kendilerine cezai islem uygulanacagini bilmelerini isterim. Bu sehir hepimizin. Bu sehirde yönetici olmaya talip olanlar, diger vatandaslara örnek bir tavir içerisinde hareket etmeliler. Vatandaslar olarak Karaman'imizin güzel görünen temiz bir sehir olarak kalmasi için hepimiz, üstümüze düseni yapmak zorundayiz" diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284