Karaman Belediyesi Bayram Tedbirlerini Aldi

Karaman Belediyesi, Kurban Bayrami süresince vatandaslarimizin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmelerini saglamak için hazirliklarini tamamladi.

Karaman Belediyesi Bayram Tedbirlerini Aldi
Zabita, Itfaiye, Park-Bahçe, Temizlik Isleri, Veteriner ve Ulasim Hizmetleri müdürlükleri bayram süresince hizmet verecek.
Zabita Müdürlügü: Kurban Bayrami nedeniyle merkez ve otogar karakollari, 24 saat görevlerinin basinda olacak. Kurban satis alanlari ve gida satisi yapilan yerlerde genel denetimler devam ediyor.
Itfaiye Müdürlügü: Bayram süresince Itfaiye Müdürlügü, araç ve gereçlerinin bakimini yaparak her hangi bir yangin ve kaza durumuna aninda müdahale edebilmek için 24 saat görevinin basinda olacak.
Park-Bahçe Müdürlügü: Vatandaslarimizin bayramda yogun ziyaretlerde bulunacagi mezarliklarda Park-Bahçe Müdürlügü ekipleri tarafindan bakim, onarim ve temizlik çalismalari yapildi. Kabirlerini sulamak, serinletmek isteyen hemserilerimiz su bidonlarini Mezarliklar Müdürlügü’nden temin edebilecek. Arife günü hoparlör sistemi ile mezarlikta Kur’an-i Kerim okutulacak. Kent mezarligini ziyarete gelen yasli, hasta ve yürüyemeyecek durumda olan insanlarimiz görevlilerce mezarlik içerisinde araçla tasinacak.
Temizlik Isleri Müdürlügü: Temizlik Isleri Müdürlügü kent genelinde 50 bin adet çöp poseti dagitti. Ekipler, Kurban kesim yerlerinde bayram süresi boyunca temizlige devam edecek ve bayramin son iki günü de bu yerlerde ilaçlama yapacak.
Veteriner Müdürlügü: Kurban satislarinin yapildigi alanlarda kurbanliklarin saglikli ve kesime uygun olup olmadigina bakiliyor. Ayrica vatandaslarimizin alacaklari kurbanin küpe ve belgelerine bakmalarini isteyen yetkililer, sehrimizin yedi ayri noktasinda kurban kesimi yapilacagini belirtti.
Ulasim Hizmetleri Müdürlügü: Kurban Bayrami’nda Belediye otobüsleri ücretsiz yolcu tasiyacak. Ulasim seferleri bayramin ilk günü olan 25 Ekim Persembe gününden 28 Ekim Pazar gününe kadar saat basi olarak sabah saat 08.00’den gece saat 23.00’e kadar sürecek.
Halkimizin rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için Karaman Belediyesi Çagri Merkezi’nin 444 25 70 numarali hatti da vatandaslarimizdan gelecek her türlü talebe açik olacak.
Karaman Belediyesi’nde Bayramlasma: Bu arada Karaman Belediyesi’nde bayramlasma, bayramin ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü 11.00 ile 12.00 saatleri arasinda Kale Sosyal Tesisleri’nde yapilacak. Bayramlasmaya tüm halkimiz davet edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284