Karaman Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı

Karaman Belediyesi’nin 18 - 20 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği “Çocuk Şenliği” bugün (18 Temmuz Çarşamba) başladı. Şenlik alanını gezen Karaman Valisi Fahri Meral ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, zaman zaman çocuk oyunlarına eşlik ederek çocuklarla ve aileleriyle sohbet etti.

Karaman Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Çocuk Şenliği düzenlendi. Eski Devlet Hastanesi bahçesindeki etkinlik alanına kurulan şenlik, 3 gün boyunca 13.30 ve 23.00 saatleri arasında çocukların eğlence mekânı olacak. Çocuk Şenliğinin açılış gününde Karaman Valisi Fahri Meral ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’da çocuklarla birlikte oldu. Alanı gezen Vali Fahri Meral ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, sık sık çocuklarla ve aileleriyle sohbet ederek çocuklarla birlikte oynadıkları oyunlara eşlik etti.

Çocuk Şenliğinin üç gün boyunca ücretsiz olduğunu ve tüm çocukları etkinlik alanına beklediklerini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Yaz tatilinde çocuklarımızın gönüllerince eğlenebilecekleri, sanal ortamdan kurtulup arkadaşları ile oyun oynayabilecekleri üç günlük bir program hazırladık. Çocuk Şenliğinde; şişme oyun parkları, tırmanma duvarı, jenga, atış oyunları gibi birçok çocuk oyunu ve yüz boyama, tiyatro gösterileri, palyaço, illüzyon ve çeşitli yarışma etkinlikleri ile patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarımız var. Eski Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlemiş olduğumuz Çocuk Şenliğine tüm çocuklarımızı ve halkımızı bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284