Karaman Belediyesi'nden Kazımkarabekir'e Asfalt Desteği

Karaman Belediyesi Kazımkarabekir İlçesi'nde bulunan yolların asfaltlanması için gerekli olan malzeme ve araç konusunda Kazımkarabekir Belediyesi'ne destek oldu.

Karaman Belediyesi'nden Kazımkarabekir'e Asfalt Desteği
AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ile birlikte, ilçedeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, son yıllarda Karaman merkezinde önemli bir asfalt hamlesi gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Çalışkan "Karaman Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde çevre ilçe ve beldelere de ihtiyaç duydukları konularda yardımcı oluyoruz. Bu bağlamda Kazımkarabekir ilçemize soğuk asfalt konusunda yardımcı olduk" dedi.
"İlçemize vermiş oldukları desteklerden dolayı Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan'a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" diyen Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı; " Karaman Belediyesi ilçemizin ihtiyacı olan soğuk asfalt çalışmaları için malzeme ve araç konusunda bizlere büyük destek verdi. Ayrıca yine ilçemizde ihtiyacımız olan sıcak asfaltlama konusunda da milletvekilimiz, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Sayın Recep Konuk Bey'in Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığı görüşmesi sonucunda, İnşallah önümüzdeki günlerde ilçemizde sıcak asfalt çalışmaları da başlayacak. Milletimize hizmet etme noktasında bizlere destek olan Karaman Belediyesine, AK Parti İl Teşkilatımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284