Karaman Belediyesi’nden Kar Mücadelesi

Karaman Belediyesi`ne bagli ekipler, yogun kar yagisinin ardindan karla mücadele çalismalarini sürdürüyor. .

Karaman Belediyesi’nden Kar Mücadelesi

Yogun kar yagisi nedeniyle Karaman Belediyesi’ne bagli ekipler, sehir genelinde kar temizleme ve tuzlama çalismalarini araliksiz sürdürüyor.
Karaman Belediye Baskan Ertugrul Çaliskan, "Ekiplerimiz sehrin bütün cadde ve sokaklarinda geceden itibaren çalismalarina araliksiz devam ediyor. Saglik kurumlarina ulasimin düzenli ve rahat bir sekilde saglanmasi için çalismalarimizi buralardaki caddeler üzerinde yogunlastirdik. Diger yandan sehir genelinde çalismalarimiza devam ediyoruz. Ekiplerimiz bir yandan cadde ve sokaklarda kar kürüme araçlari ile çalismalarini devam ederken, diger yandan kaldirimlarda ve cami avlulari içerisinde kar temizleme çalismalarini sürdürüyorlar. Su ana kadar kar yagisi nedeni ile vatandaslarimiz herhangi bir magduriyet yasamamislardir. Araç sürücülerimizin trafikte dikkatli olmalarini ve zincirsiz, kar lastigi olmadan mecbur kalmadikça trafige çikmamalarini rica ediyorum” dedi.
Çaliskan, "Soguk hava ve kar yagisinin arttigi su günlerde, kalacak yeri olmayan, yoksul ve kimsesiz vatandaslar için belediyemizin barinma evi 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Vatandaslarimiz, bu sekilde bulunan kimseleri bildirmek ve diger bütün konular için belediyemiz 444 25 70 Çagri Merkezimizi ve 153 Alo Zabita hattini arayabilirler” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284