Karaman Belediyesi`nden `Karaman Sehitler Albümü`

Karaman Belediyesi, içerisinde Karamanli sehitlerimizin fotograf ve bilgilerinin yer aldigi sehitler albümünün üçüncü baskisini yayimladi.

Karaman Belediyesi`nden `Karaman Sehitler Albümü`

Karaman Belediyesi ve Sehit Aileleri Dernegi isbirliginde hazirlanan "Karaman Sehitler Albümü" içerisinde vatani görevini ifa ederken sehit olan, subay,astsubay, er, polislerimizin yani sira görev esnasinda sehit edilen ögretmenlerimiz yer almakta. Toplam 180 sayfadan olusan albüm içerisinde, sehitlerimizin resimleri ve detayli bilgilerine yer verildi. Sehitler albümü ile, vatan ugruna sehit düsmüs asker ve polislerimiz ile sehit ögretmenlerimiz hafizalarda kalmaya devam edecek.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan albümün giris sayfasindaki sunusta su ifadelere yer verdi;
"Tarih boyunca san ve serefle dolu bir çok zafer kazanan Büyük Türk Milleti, bugüne adar hiçbir milletin hakimiyeti altina girmemis, vatani, bayragi ve bagimsizligi ugruna cepheden cepheye kosmustur. Bayrak, vatan ve bagimsizlik milletimizin en kutsal degerleridir. Kahraman ordumuz bu kutsal degerleri için her zaman ve her kosulda mücadele etmis ve bu vatan topraklarini bedeli ne olursa olsun korumasini bilmistir. Milli egemenligimizin payidar kalmasini kendilerine amaç edinmis Büyük Türk Milleti'nin degerli evlatlari, vatanimizin bölünmez bütünlügünü, bayragimiz ve bagimsizligimiz ugruna, hiç tereddüt etmeden canlarini feda etmislerdir. Geçmisi zaferlerle dolu Büyük Türk Milleti, sonsuza kadar yasayacaktir. Iyi bilinmelidir ki bu topraklar üzerinde sanli bayragimiz her daim dalgalanacak, mübarek ezanimiz asla dinmeyecektir. Bu vatan ve milletimiz için gerekirse kanimizin son damlasina kadar mücadele etme azmi ve kararliligindayiz. Bu duygu ve düsüncelerle, milletimizin birlik ve beraberligi, vatanimizin bölünmez bütünlügü ve Cumhuriyetimizin temel ilkelerinin korunmasi için canlarini seve seve feda eden sehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, sehit yakinlarimiza sonsuz sabir ve dayanma gücü diliyorum. Aziz sehitlerimizin ruhlari sâd olsun."

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284