Karaman Belediyespor Nigde’den 1 Puanla Döndü

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Karaman Belediyespor, Nigde deplasmanina çiktigi zorlu maçta 1-1 berabere kalarak puanini 4’e yükseltti.

Karaman Belediyespor Nigde’den 1 Puanla Döndü

Geçtigimiz yil istenmeyen olaylara sebep olan Nigde Belediyespor – Karaman Belediyespor maçi bu yil renkli görüntülere sahne oldu. Her iki takim oyunculari da birbirilerine maç öncesi çiçek verdi. 29 Eylül 2013 Pazar günü, saat 16.00’da, Nigde 5 Subat Stadinda oynanan karsilasmayi Isa Yücel Çirakoglu yönetti.
Maça her iki takimda temkinli basladi. Genellikle orta alan mücadelesi seklinde geçen karsilasmanin ilk 45 dakikasinda takimlar gol bulamayinca, ilk yari 0-0 tamamlandi.
Ikinci yariya her iki takim oyunculari da hizli basladi. Ev sahibi ekip 79. dakikada Ömer ile buldugu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra rakibinin üzerinde iyice baski kuran Karaman Belediyespor, aradigi golü 85. dakikada Samet Dagli’nin ayagindan buldu. Kalan dakikalarda baska gol olmayinca Karaman Belediyespor, zorlu Nigde deplasmanindan 1-1’lik skor ile dönerek 4 puanla 4. sirada yer aldi.
Ligde 3. hafta maçlari 6 Ekim 2013 Pazar günü oynanacak. Saat 14.30’da baslayacak mücadelede Karaman Belediyespor kendi sahasinda Kayseri Yolspor’u agirlayacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284