Karaman Beyazay Dernegi’nde Görev Degisimi

Yaklasik 7 ay önce ilimizde subesi açilan Türkiye Beyazay Dernegi Karaman Subesi ilk genel kurul kongresini gerçeklestirdi.

Karaman Beyazay Dernegi’nde Görev Degisimi

Genel Baskanligini görme engelli eski milletvekili Lokman Ayva’nin yaptigi, Ilimizde yeni kurulmasina karsin engelliler yönelik birçok hizmeti ve faaliyeti ortaya koyan Türkiye Beyazay Dernegi Karaman Subesi ilk kongresinde yeni yönetimini belirledi.
Kurucu baskan Kemal Önder Demirkollu yapilan çalismalar hakkinda üyeleri bilgilendirirken yaptigi konusmada;’ Bu bir bayrak yarisidir, hizmet yarisidir. Dernegimizin kurucu yönetimde yer alan bize desteklerini esirgemeyen, Hasan Erkan ve Hamdi Pehlivan arkadaslarimiza çok tesekkür ediyorum. Ilimizde engelliler adina kisa sürede de olsa Özürlü Memur Seçme Sinavi Kursunu hayata geçirerek engelli arkadaslarimiza büyük hizmet verdik. Daha farkli proje ve çalismalarda yer almaya devam edecegiz, ’dedi.
Yapilan seçim sonrasi yeni yönetim su isimlerden olustu; Ahmet Zeki ÜNAL, Habibe ÇALISKAN, Hamdi PEHLIVAN, Cavit ISIK, Ebubekir AKTAS, Muhammer CEVIZ, Soner ÇAKICI, Karaman Beyazay Dernegi’nin yeni yönetim kurulunu olusturdu.
Dernegin baskanligina Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr Ahmet Zeki ÜNAL, Sekreterlige Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Ögretim Görevlisi Habibe Çaliskan, muhasip üyelige de Cavit ISIK’in seçildigi ögrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284