Karaman Büyük Organizasyona Hazir

6 ülkenin katilacagi ve Sponsorlugunu Karaman Belediyesi`nin yapacagi Karaman Belediyesi 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi, 20-22 Subat tarihleri arasinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Koordinesinde Yunus Emre Spor Salonu`nda gerçeklestirilecek.

 Karaman Büyük Organizasyona Hazir

Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sirbistan ve Makedonya olmak üzere toplam 6 ülkeden 100'e yakin sporcunun katilacagi sampiyonada Türkiye, A ve B takimi olarak yer alacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik Karaman’da yapilacak sampiyonayla ilgili olarak yaptigi açiklamada, "Türk Badmintonunun iyi bir altyapiya sahip oldugunu belirterek, milli sporcularin geçmis organizasyonlarda oldugu gibi bu organizasyonda ülkemizi basariyla temsil edeceklerine ve basarili sonuçlar elde edeceklerine inandigini söyledi.
Karaman'da yapilacak Karaman Belediyesi 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi sponsorlugu’nun geri dönüsü olarak ise, Karaman Belediyesi tarafindan 1500 ögrenciye ve 50 okula Badminton raketi ve topu dagitilacak. Ayrica sampiyonayi izlemeye gelen ögrencilere yapilacak çekisilisle çesitli hediyeler verilecek. Karaman'da 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi'ndan 1 hafta önce Badminton Federasyonu milli takim antrenörleri tarafindan okullarda badmintonu tanitici çalismalar yapacak ve Karaman'da yaklasik 5 bin ögrenci badmintonla tanisacak ve Badminton oynayacak” dedi.
Karaman’da düzenlenecek olan Sampiyonaya en iyi sekilde ev sahipligi yapacaklarini belirten Kisacik, "Balkan Sampiyonasi'nda takimda ve ferdilerde ülkemizi temsil edecek sporcularimiza simdiden basarilar diliyorum. Ülke olarak badminton bransinda basarilarimiz devam edecek. Bizlere bu imkânlari saglayan Gençlik ve Spor Bakanimiz Akif Çagatay Kiliç'a, Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanimiz Lütfi Elvan’a, Karaman Valimiz Murat Koca’ya, sampiyonanin Sponsorlugunu yapan Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan'a ve Sampiyonanin Karaman’a alinmasinda büyük katkilari olan Badminton Federasyonu Baskani Murat Özmekik’e tesekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284