Karaman Devlet Hastanesinden Asansör Açıklaması

Karaman Devlet Hastanesinde 31 Ekim Çarşamba günü sabah saatlerinde meydana gelen Asansör arızasıyla ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü bir açıklama yaptı.

Karaman Devlet Hastanesinden Asansör Açıklaması

Açıklamada, “Hastanemizde 31 Ekim Çarşamba günü saat 10.30’da meydana gelen ve basına “Devlet Hastanesinde Asansör Kazası 3 Yaralı” şeklinde çıkan haberle ilgili olarak açıklama gereği duyulmuştur. Saat 10.30 civarında poliklinik tarafındaki asansörümüz teknik bir sebep ile kendini korumaya almış ve resetleme sonrasında yazılım gereği en alt kata inmiştir. Düşme söz konusu değildir.  Asansör içerisindeki vatandaşlarımız kısa süreli paniğe kapılmışlardır. Olaydaki asansörün ve diğer asansörlerimizin tamamı yeşil etiketlidir ve tüm asansörlerin bakımları yapılmış durumdadır. İlgili asansörün teknik incelemesi yapılmış olup herhangi bir frenleme ya da düşme kesinlikle söz konusu değildir.  Asansör içerisindeki vatandaşlarımız da tekrar sağlık kontrollerinden geçirilmiş olup herhangi bir tıbbi sorunla karşılaşılmamıştır. Dört aylık hamile olan vatandaşımız yaşadığı stresten dolayı önlem olarak gözlem altına alınmıştır.

Karaman Valiliğinin 30.10.2018 tarihli yazılı talimatı ile asansör arızalarına ilişkin soruşturma başlatılmıştır” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284