Karaman Emniyeti “Bahar Gezisi” Düzenledi

Karaman Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Subesi’nin bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsaminda ögrencilere yönelik “Bahar Gezisi” düzenlendi.

Karaman Emniyeti “Bahar Gezisi” Düzenledi

Emniyet Müdürlügü önünde düzenlenen ugurlama törenine Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile geziye katilan ögrencilerin velileri katildi. Ugurlama töreni öncesi gezi hakkinda bilgi veren Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Bu gezinin amaci çocuklarimizi tarihleriyle bulusturmak ve oradaki gerçekleri birebir canli olarak yasamalarini saglamaktir. Biz emniyet müdürlügü olarak bu organizasyonlari 4 yildir yapiyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edecegiz. Çocuklarimiz bu gezi sayesinde geçmisinden hem gurur duyacaklar, hem de o günlerden ders alarak yarina emin adimlarla yürüyecekler. Insallah ögrencilerimize bu gezi faydali olur' dedi.
Çocuklarini ugurlamaya gelen aileler ise bu anlamli geziyi düzenleyen Karaman Emniyet Müdürlügüne tesekkür etti. Geziye 45 ögrenci katilirken, ögrencilere ögretmenlerde eslik ediyor. 3 gün sürecek olan gezide ögrenciler Konya, Balikesir ve Bursa’da tarihi ve turistik yerler ile Çanakkale Sehitligi'ni gezecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284