Karaman Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden TBMM’ne Ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yönetim-denetim kurulları ile mesleki eğitim kurulları, Karaman ESOB Başkanı Bayram Uysal ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu Başkanlar heyeti, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret etti.

Karaman Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden TBMM’ne Ziyaret
TBMM Tören Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, çok üzücü bir darbe girişimi yaşadıklarını söyledi.
Milletin 20 saatte o badireyi atlattığını anlatan Kahraman, "Kim bilir ne kadar zaman olmuştu hazırlıkları. Herhalde epey fazlaydı. Bazı ülkeler, üzüntü beyanlarını belirtiyorlar, mektup yazıyorlar. Acaba üzüntüleri, böyle bir darbeye maruz kalmış Türkiye için mi, yoksa bu kadar hazırlıkları boşa gitti diye mi? Hazırlıkları boşa gitti." diye konuştu.
Meclis Başkanı Kahraman, "Kötülüyorlar, hazırlıyorlar ve darbe yapıyorlar ama şimdi toplum uyandı, artık bu algı operasyonlarına kapalıyız. Türkiye ilerliyor. Gelişmemizi istemiyorlar ama gelişeceğiz. Biz büyük bir devletiz, şanlı bir mazimiz var." ifadesini kullandı.
TBMM Başkanı Kahraman, daha sonra TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyet, daha sonra Meclis'in bombalanan yerlerinde de incelemede bulundu.
TBMM ziyaretine Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bayram Uysal, Birlik Başkanvekili ve Birlik Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284