Karaman, Feshane Fuarina Katiliyor

Konyali Sanayici ve Isadamlari Dernegi’nin ikincisini düzenleyecegi KONEXPO Fuari, 12 Eylül tarihinde Istanbul Feshane’de gerçeklesecek.

Karaman, Feshane Fuarina Katiliyor

Konyali olan Disisleri Bakani Ahmet Davutoglu ve Edirne Milletvekili olan Saglik Bakani Mehmet Müezzinoglu’nun destekledigi KONEXPO 2 Feshane Fuari dört sehri bir araya getiriyor. Fuar tadinda bugüne kadar yapilan tanitim günlerinin en kapsamlisinin gerçeklestirilecegi organizasyonda Konya, Karaman, Edirne ve Istanbul Feshane’de dev bulusmayi gerçeklestirecek.
Ikitelli Hasirli Restoran’taki iftar yemeginde konusan KONSIAD (Konyali Sanayici ve Isadamlari Dernegi) Baskani Abdullah Basçi dev fuar için tüm hazirliklarin bittigini söyleyerek, "12 Eylül’de tüm vatandaslarimizi etkinligimize davet ediyoruz. Sadece sanayicilerin ve is adamlarinin degil ayni zamanda kültür, sanat, spor gibi A’dan Z’ye her konuda tüm ziyaretçiler kendisinden bir seyler mutlaka bulacaktir” dedi.
Öte yandan geçtigimiz dönemde Feshane’deki fuara destek veren AB Bakani Egemen Bagis’a da tesekkür eden KONSIAD Yönetimi, Bakan Bagis’a plaket verip ve ikinci fuar için de katilma sözü aldi.
Türkiye sanayisinin lokomotifi olan is adamlarindan olusan KONSIAD’in bu organizasyonuna destek verenler arasinda Torku Seker, Has Çelik, Mutfak devi Mehtap, Akim Metal, Evdema gibi bir çok firma bulunuyor. Bu arada KONEXPO, dört sehrin bulusacagi ve ayni anda fuar yapmasi bakimindan da bir ilk özelligi tasiyor. 5 gün sürecek olan KONEXPO Feshane 2 için ziyaretçi sayisinin 1 milyon kisi olarak hedeflendigi bildirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284