Karaman Gençlik Merkezi Engellileri Unutmadi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü dolayisiyla bir dizi ziyaret gerçeklestirdi.

Karaman Gençlik Merkezi Engellileri Unutmadi

3 Aralik Dünya Engelliler Günü dolayisiyla Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Vedat Akyar, Gençlik Merkezi sorumlusu Fahrettin Bozkaya, Gençlik Liderleri ve Gençlik Merkezi üyeleri Karaman Empati Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek engelli ögrenciler ve ögrenci velileri ile bir araya geldiler.
Karaman Gençlik Hizmetler ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezlerinin gönüllü üyeleri tarafindan hazirlanan müzik dinletisi ile ögrenciler doyasiya eglendi. Müzik dinletisinin ardindan engelli ögrencilerimizle sohbet edilerek Gençlik Merkezlerimizin hazirlamis oldugu hediye paketleri dagitildi. Ziyarette aldiklari hediyelerle büyük sevinç yasayan engelli ögrenciler, hayatlarinda unutamayacaklari özel bir yasamanin mutlulugunu yasadilar.
Sube Müdürü Akyar çocuklarla yakindan ilgilenirken, ziyaretten büyük mutluluk duyduklarini dile getirdi. Gençlik Merkezleri olarak, sosyal sorumluluk alaninda da duyarli olmaya çalistiklarini dile getiren Akyar, ''Güzel bir duygu. Gelip, bu yavrularimizla vakit geçirmeden anlamak mümkün degil. Okul müdürümüze ve ögretmenlere tesekkür ediyorum. Bu ziyaretleri farkli alanlarda sürdürecegiz'' dedi.
Empati Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Burak Demirer, kurumlarinda engelli ögrencilerin yasama uyum saglamalari için çalisma modellerinde bahsederek, engelli insanlarin yasadiklari sorunlarin sadece kendilerinin degil; ailelerin, çevrenin, toplumun kisacasi tüm insanlarin ortak sorunu oldugunu, normal bir hayat sürmeleri için toplumsal duyarliligin olusturulmasi gerektigini dile getirdi.
Ziyaret, Rehabilitasyon Merkezi siniflarinin tanitilmasi ve toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284