Karaman Gençlik Merkezi Kulüp Çalismalari Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi yeni açilacak olan Kulüp faaliyetleri için tanitimlara tüm hiziyla devam ediyor.

Karaman Gençlik Merkezi Kulüp Çalismalari Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi ile Il Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezleri is birligi ile gençlerin serbest zamanlarini sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle degerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarina yardimci olmak amaci ile kurulan gençlik kulübü tanitim faaliyetleri Gençlik Merkezi liderleri tarafindan üniversite ve okullarda tüm hiziyla devam ediyor.
“Güzel Imkânlar Gençleri Bekliyor”
Kulüp çalismalari kapsaminda gençlere çok farkli alanlarda çok güzel imkânlar sunulacagini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen;” Ilimizde gençlerimizin hizmetine açilan yeni gençlik merkezimizde açilacak olan kulüp çalismalarina özellikle üniversite gençlerinin yogun talepleri bizleri mutlu etmektedir. Bu yil dolu dolu geçecek olan egitimlerimizde gençlerimiz Kisisel Gelisim Kulübü, El Sanatlari Kulübü, Müzik Kulübü, Tasarim Kulübü, Bilim ve Teknoloji Kulübü, Spor Kulübü, Yöresel Halk Danslari Kulübü, Edebiyat Kulübü ve Fotografçilik Kulübü adi altinda verilecek olan egitimlerimizden ücretsiz olarak yararlanabilecekler” diye konustu.
“Kulüp Çalismalari Gençlere Özgüven Asiliyor”
Gençlik merkezlerinde gerçeklestirilen kulüp çalismalari sonucunda gençlerin özgüvenlerinin daha da yüksek hale geldigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Kulüp çalismalari sonunda kendilerini birçok alanda gelistirme imkâni bulan gençlerimiz, kazandigi yeni yetenekleri yilsonunda açilan sergilerde gösterme imkâni bulacaklar. Bu da gençlerin kendilerine olan özgüvenlerini daha da yukari tasimalarini saglayacak. Ücretsiz olarak gerçeklestirilen Kulüp çalismalarina dâhil olmak isteyen gençlerimizin yapmasi gereken tek sey ise Gençlik Merkezlerimize gelip üye olmalaridir”
Basvuru: Mehmet Akif Ersoy Mah. Sehit Adnan Ates Cad. no:40 – Tel: 338 213 1611
Gerekli Evraklar: 2 Adet Fotograf, 1 Adet Kimlik Fotografi – Üyelik Formu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284