Karaman Gençlik Merkezi Müdürlügüne Sabettin Gezen Atandi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi Müdürlügüne Zübeyde Hanim Orta Okulu Müdür Yardimciligi görevi yapan Sabettin Gezen atandi.

Karaman Gençlik Merkezi Müdürlügüne Sabettin Gezen Atandi

30 Haziran 2015 tarihinde yeni görevine baslayan Gezen, göreve baslar baslamaz Gençlik Liderleri ve çalisanlariyla bir toplanti gerçeklestirdi. Gençlik Merkezi’nin faaliyetleri ve çalismalari hakkinda Gençlik Liderlerinden brifing alarak ise soyundu.
Gençlik Merkezi Müdürü Gezen yaptigi açiklamada, “Karaman Gençlik Merkezi’nin basarili çalismalarini yeni görevime atanmadan önce yakindan takip ediyordum. Bizlerde Karamanli gençlerimize daha iyi hizmet verebilmek adina mesai kavrami olmaksizin çalisacagiz. Deneyim ve tecrübelerimiz ile Gençlik ve Spor Bakanligimizin bizlere sunmus oldugu birbirinden güzel projeleri, Karamanli gençlerimizle bulusturarak daha güzel bir Karaman için seferber olacagiz. Insallah birlikteligimizde Gençlik Merkezi’mizin kalitesini daha da artiracagiz. Ekip olarak çalismanin önemi de vurgulayan Gezen, birlikte ve omuz omuza isimizi en iyi sekilde yapmanin çabasi ve gayreti içinde olacagiz. Gençlik ve Spor Bakanligimiz'inda projelerinde yer alan Asimin Nesli olarak nitelendirdigimiz geçmisini unutmayan, örf ve adetlerine bagli, vatanini ve milletini seven bir gençlik yetistirmenin çabasi içinde olacagiz” diye konustu.
Sabettin Gezen kimdir?
27 Mayis 1975 tarihinde Karaman da dogdu. Ilk, orta ve lise egitimini Karaman'da tamamladi. 1998 yilinda Selçuk Üniversitesi Egitim Fakültesi Tarih Ögretmenligi bölümünden mezun oldu. Aksaray ve Karaman'da ögretmen olarak çalisti. Gençlik yillarindan itibaren gençlik hareketleri içinde aktif olarak yer aldi. Halen Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birinin Karaman'da sube baskanidir.
Sabettin Gezen, evli ve üç çocuk babasidir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284