Karaman Gençlik Merkezi Polislerini Unutmadi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi 6-10 Nisan Polis Haftasi münasebeti ile bir dizi ziyaret gerçeklestirdi.

 Karaman Gençlik Merkezi Polislerini Unutmadi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi Liderleri, Sube Müdürü Vedat Akyar nezaretinde 6-10 Nisan tarihlerinin Polis Haftasi olmasi münasebeti ile Karaman Il Emniyet Müdürlügü, Tolum Destekli Polis Subesi ve Aktekke meydaninda görev yapan polisleri ziyaret ederek, onlari bu anlamli günlerinde yalniz birakmadilar.

Ilk ziyareti Karaman Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne’ye gerçeklestiren gençlik liderleri, tüm polis teskilatinin polis haftasini kutlayarak hazirlamis olduklari çiçekleri takdim ettiler. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Sahne, konuklarina ziyaretlerinden dolayi tesekkür ederek, gelecegimizin teminati gençlerimizin her zaman maddi ve manevi olarak yanlarinda olduklarini, özellikle “Madde Bagimliliginin Zararlari” ve “Bilisim Suçlari” konularinda birlikte çalismanin faydali olacagini belirterek misafirlere çesitli ikramlarda bulundu.
Daha sonra Toplum Destekli ve Aktekke meydaninda görev yapan polisleri ziyaret eden gençlik liderleri, toplum ve insanlarin güvenligi için hiçbir tehlikeden kaçinmayan Türk Polisi’nin en anlamli günlerinde onlari yalniz birakmayarak, hazirlamis olduklari çiçekleri polislere takdim ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284