Karaman Gençlik Merkezi Şehit Ailelerini Bayramda Unutmadı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden gençlik merkezi, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

Karaman Gençlik Merkezi Şehit Ailelerini Bayramda Unutmadı
Karaman’da, gençlik merkezi tarafından düzenlenen bayramlaşma ziyaretleri kapsamında farklı tarihlerde vatani görevleri sırasında şehit düşen Ahmet Taşer, Hakan Yılmaz ve Metin Yiğittop'un ailelerine gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından bayram ziyaretinde bulunuldu.
Bayramın ikinci gününde gerçekleşen ziyaretin ilk adresi merkez Urgan mahallesinde bulunan Şehit Metin Yiğittop’un baba ocağına oldu. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette gençlik merkezi çalışanları, şehidin ailesi ile bayramlaşarak, bayramlarını kutladı. Daha sonra Şehit Hakan Yılmaz ve Ahmet Taşer’in baba ocağını ziyaret eden gençlik merkezi çalışanları şehit yakınlarına başsağlığı dileklerini yineleyerek, "Sizler, şehitlerimizin bizlere emanetisiniz, her zaman yanınızdayız." dediler.
Kurban Bayramı vesilesiyle gençlik merkezi olarak şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen,” Vatan uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin ailelerini bu bayramda da yalnız bırakmayarak onların yanında olarak, acılarına ortak olmak istedik. Hüzünlü ortamlarda geçen ziyaretimizde, bir kez daha tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifa diliyoruz" dedi.



 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284