Karaman Gençlik Merkezi Yardima Muhtaç Aileleri Unutmadi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam Gençlik Merkezi yardima muhtaç aileler için Ramazan paketi hazirladi.

 Karaman Gençlik Merkezi Yardima Muhtaç Aileleri Unutmadi

Karaman Gençlik Merkezi tarafindan ramazan ayinin göstergesi olan yardimlasma duygusunu gelistirmek ve ihtiyaç sahibi aileleri bir nebze mutlu edebilmek amaciyla gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafindan hazirlanan ramazan yardim paketleri gönderilmek üzere hazir hale getirildi. Gençlik Merkezi bu kampanya ile maddi ve manevi açidan muhtaç ailelere bagis ve yardimlarda bulunarak üyelerine toplumsal dayanisma ve yardimlasma bilincini kazandirmayi hedefliyor.
Konu ile ilgili açiklamada bulunan Spor il Müdürü Hayati Kisacik,” Yaklasik bir ay süren yardim kampanyasin da çok sayida genç üyemiz toplumsal duyarlilik göstererek yardim kampanyasina dahil oldu. Gençlik Merkezimiz sadece ramazan da degil her zaman böyle yardimlar yapmaya devam ve üyelerini bu yönde tesvik etmeye devam edecektir. Bu anlamli kampanyada emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284