Karaman Gençlik Merkezi’nde Ramazan Ayı Etkinlikleri Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde ''Merkezimde Ramazan'' sloganı ile başlattığı Ramazan ayı etkinlikleri Karaman'da başladı.

Karaman Gençlik Merkezi’nde Ramazan Ayı Etkinlikleri Başladı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Merkezimde Ramazan” etkinlikleri, eski Devlet Hastanesi Bahçesinde düzenlenen ilk gün etkinlikleri ile başladı.

“Merkezimde Ramazan” etkinliklerinin ilk haftasında Karaman Gençlik Merkezi Müzik Kulübü üyeleri Serhat Alıç ve Hazem Kataya’nın gitar ve erbane eşliğinde seslendirdiği ilahi dinletisi programa gelen misafirler ve gençlerden büyük beğeni aldı. Programın ikinci günün de ise El Sanatları Kulübü kaligrafi öğrencilerinden Mehmet Özkaya’nın standı ziyaret eden misafirlere kaligrafi ile yazı yazması yoğun ilgi gördü. Gençlik merkezi tarafından ramazan ayına özel gerçekleştirilen etkinlikler haftanın belirli günlerinde iftar sonrası çeşitli programlarla devam edecek.

Gençlik merkezlerinin ramazan ayında da önemli bir projeye imza attığını belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 81 ilde gerçekleştirdiği ‘'Merkezimde Ramazan’' sloganı ile başlattığı ’'Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan’' ayı etkinliklerini ilimizde ilk gün programımız ile başlattık. Etkinliklerimiz Eski Devlet Hastanesi Fuar alanında olup belirli günlerde halkımız ve gençlerimiz ile buluşacak. Ayrıca standımıza gelen misafirlerimize liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz tarafından merkezimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilerek merkezimizin tanıtımı yapılacak. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerimize tüm Karaman halkımızı ve gençlerimizi bekliyoruz”  dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284