Karaman Gençlik Merkezinden “Bagimliliga Hayir” Etkinligi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi tarafindan Yesilay Haftasi sebebi ile bir dizi etkinlik düzenlenecek.

 Karaman Gençlik Merkezinden “Bagimliliga Hayir” Etkinligi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam eden Gençlik Merkezi liderlerince her yil 1-7 Mart tarihleri arasinda kutlanan Yesilay Haftasi sebebi ile topluma, aileye, bireye zararli, sigara, içki ve uyusturucu maddelerin kullanimini konusunda farkindalik düzeyini arttirmak amaciyla bir dizi tanitici etkinlik düzenlenecek.

Yesilay Haftasi kapsaminda sehrin farkli noktalarindan stantlar kurarak vatandaslari alkol, sigara, uyusturucu ve yeni zararli bagimlilik olan internet konusunda bilgilendirme yapilarak bu kapsamda hazirlanan materyaller ile vatandaslar bilgilendirilecek.
Zararli madde kullaniminin dogurdugu olumsuz sonuçlarin gençlere etkili bir sekilde anlatilmasi gerektigini vurgulayan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik. ” Gelecegimizin teminati olan çocuk ve gençlerimizin kötü aliskanliklardan korumak için elimizden geleni yapmaliyiz. Genç nesillerimizin kötü aliskanliklardan korunmasinda kurum ve kuruluslara, sivil toplum örgütleri ve özellikle de ailelere büyük görevler düsüyor. Çocuklarimiz, gençlerimiz sigara, alkol, uyusturucu ve diger kötü aliskanliklardan uzak tutulmali ve bu manada herkes üzerine düsen sorumlulugu yerine getirmelidir. Biz de Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak yapacak oldugumuz sosyal projeler ile gençlerimizi kötü aliskanliklardan korumak ve onlara saglikli bir gelecek sunma gayreti içerisinde olacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284