Karaman Gençlik Merkezi’nden Dünya Kadinlar Günü Etkinligi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi 8 Mart “Dünya Kadinlar Günü” olmasi sebebiyle bir dizi etkinlik düzenledi.

 Karaman Gençlik Merkezi’nden Dünya Kadinlar Günü Etkinligi

 

Karaman Gençlik Merkezi 8 Mart “Dünya Kadinlar Günü” sebebiyle bir dizi etkinlik düzenledi. Bir restaurantta gerçeklesen programa Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri Aslan Yildiz, Vedat Akyar, Gençlik Merkezi Liderleri, Gençlik Merkezi Egitmenleri, Gençlik Merkezi personeli ve gönüllü liderler katildi. Düzenlenen programda Gençlik Merkezi liderleri tarafindan etkinlige katilan tüm kadinlara karanfil hediye edildi.
Kadinlarimizi bir gün degil, her gün hatirlamamiz gerektigini vurgulayan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik "Peygamber Efendimizin ''Cennet annelerin ayaklarinin altindadir'' hadisine mazhar olan, yasamimizin her aninda yanimizda yer eden, yüreklerindeki sevgi ve sefkati bizlere karsiliksiz olarak sunan degerli kadinlarimizin bu özel gününü kutluyoruz. Kadinlarimizi senenin sadece bir gününde degil, her gününde hatirlayarak onlara gereken hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir. Bu vesileyle basimizin taci olan ve yarinlarimizin mimari kadinlarimiza saglik, huzur ve mutluluk dileklerimizle saygilarimizi sunuyor, kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü'nü kutluyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284