Karaman GHSİM’de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeli, 15 Temmuz akşamı başlayan FETÖ/PDY terör örgütüne mensup bir kısım hain tarafından gerçekleştirilen ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Meydanları boş bırakmayacağız” çağrısına uyarak meydanları doldurmaya devam ediyor.

Karaman GHSİM’de Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi personeli çocuklarımızın geleceği, vatanımızın birlik, dirlik ve beraberliği için Demokrasi nöbetine Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda devam ediyor.
Milli irademize vurulmak istenen hain darbe girişimine karşı 26 gündür meydanlarda olan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milli iradeye karşı yapılan her türlü hainliğin karşısında olacağını göstermeye devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitlerimizi anma mitingine destek vermek amacı ile katılan Gençlik merkezi ise, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanına nöbet tutmaya gelen vatandaşa bayrak, şapka ve su dağıtarak demokrasi nöbetinde yerini aldı.
15 Temmuz’un Türk tarihinde altın harflerle geçtiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Karaman Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü olarak milli iradeye sahip çıkma adına meydanları boş bırakmamak için İl müdürlüğümüze bağlı tüm personel, antrenör ve sporcularımızla birlikte meydanlardayız. İlk günden buyana medyaları boş bırakmadık. Burada hep beraber bu milli iradeye sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bu vesile ile ilk günden bu yana bizleri yalnız bırakmayan tüm mesai arkadaşlarıma katkı ve sağduyularından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284