‘’Karaman Güzel Sanatlar Lisesi’’ Finale Kaldi

Vodafone Freezone 18. Liselerarasi Müzik Yarismasi’nin sehir elemeleri, geçtigimiz hafta sonu Izmir Atatürk Kapali Spor Salonu’nda yapilan elemelerle sona erdi. Istanbul ve Ankara’dan sonra son olarak Izmir’de gerçeklesen elemelerde büyük cosku yasandi.

‘’Karaman Güzel Sanatlar Lisesi’’ Finale Kaldi

Büyük bir heyecana sahne olan ve 2 gün boyunca 13 ilden toplam 109 okulun katildigi elemelerde Karaman’i ‘’Karaman Güzel Sanatlar Lisesi’’ temsil etti. Karamanli ögrenciler 9 Mayis’ta Istanbul’da yapilacak büyük final öncesi kendilerini gösterme firsati yakaladi.
Denizli’den ögretmenleri ve destek veren arkadaslariyla birlikte büyük hayallerle Izmir’e giden ögrencilerin heyecanlari görülmeye degerdi. Sahne performansinin yani sira kostüm ve sahne sovlariyla da jüriyi etkilemek isteyen liselilerin heyecani kuliste basladi. ‘’Büyük finale kalmak ve muhtesem ödülleri kazanmak için her seyimizi ortaya koyduk’’ diyen ögrenciler final için bir hayli iddiali.
Elemeler Boyunca Yüzlerce Okul Sahne Aldi
‘’Türkiye’nin her bir yanindan liselilerin hayallerini gerçeklestirme’’ sloganiyla yola çikan Serhat Hacipasalioglu liderligindeki End Productions ekibi, Istanbul, Ankara ve Izmir elemelerinde yüzlerce okulu agirlayarak yeni bir rekora daha imza atti. Toplam 44 ilden 378 okula destek olan ve profesyonel sahnede sarki söyleme firsati taninan yarismada liseliler, Türkiye’nin en saygin müzisyenlerinden olusan jürinin seçecegi finalistlerin arasinda yer almak için bütün hünerlerini sergiledi. Binlerce seyirciyle birlikte desteklerini arkasina alan gençler büyük cosku yasadi.
Gençlerin Idolü Nilüfer Büyük Finalde Sahnede!
Türk Pop Müzik tarihinin en önemli sanatçilarindan biri olan Nilüfer de müzik hayatina, lise yillarinda katildigi bir yarismada aldigi birincilik ile baslamisti. Geçen seneki yarismada, liseliler tarafindan “Idol” seçilen ve Türkiye’de ilk defa verilen bu ödülü alan Nilüfer 9 Mayis’ta Bostanci Gösteri Merkezi’nde gerçeklesecek büyük finalde hem ögrencilerin heyecanini paylasacak hem de en güzel sarkilariyla sahnede olacak. Büyük finalde Nilüfer’in yani sira sürpriz isimler hem jüride hem sahnede olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284