Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Juri Özel Ödülü Aldi

Vodafone FreeZone 18. Liselerarasi Müzik Yarismasi, Ankara, Istanbul ve Izmir elemelerinin ardindan 9 Mayis`ta Bostanci Gösteri Merkezi`nde final performanslarina sahne oldu. Türkiye`nin dört bir yanindan genç müzisyenler, performanslarin ardindan jüri ve halk oylamasinin sonunda ödüllerine kavustu. Karaman’i, düzenleme ve orkestrasyonunu Riza Atçeke’nin yaptigi Neset Ertas’in “Çiçekler Ekiliyor” adli eseri ile Icra dalinda Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Temsil etti.

Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Juri Özel Ödülü Aldi

Jüride Özkan Ugur, Teoman, Nükhet Duru, Iskender Paydas, Tarkan Gözübüyük, Harun Tekin, Çaglan Tekil ve Murat Beser gibi müzisyen ve gazeteci isimler Yer aldi.
Ataman Erkul ve Evrim Akin'in sunumuyla gerçeklesen finalde, 30 ayri liseden genç müzisyenler icra dalinda yaristi.
Iskender Paydas tarafindan ögretmenler onurlandirildilar ve madalyalarini aldilar. Paydas, ögrencileri tesvik eden ve onlara bu imkâni saglayan ögretmenlerin hakki ödenemeyecegi ifade etti
En Iyi Icra, En Iyi Beste, En Iyi Enstrüman En Iyi Kiz Solist En Iyi Erkek Solist, Basin Özel Ödülü, Basin Özel Ödülü (kisi) , Gençlik Dergileri Özel Ödülü, En Iyi Orkestra Ödülü En Iyi Sahne Sovu dallarinda grup ve solistler ödül verildi. En iyi icra dalinda Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Jüri Özel Ödülüne deger bulundu.
Ögrenciler gün boyu Özkan Ugur, Nükhet Duru, Iskender Paydas ile sohbet etme imkani buldular. Ayrica solistler Nil Karaibrahimgil ile klip çekimi gerçeklestirdiler ve sahnede Nilüfer ile birlikte “Mor menekse” sarkisini icra ettiler. Karaman Güzel Sanatlar Lisesi, jüri üyeleri ve sanatçilarin begeni ve takdirlerini topladilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284