Karaman Havalimanina Kavusuyor

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Eski Bakani, bazi basin yayin organlarinda yer alan haberler ile ilgili basin açiklamasi yapti.

Karaman Havalimanina Kavusuyor

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Eski Bakani, Karaman Milletvekili ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayi Lütfi Elvan bazi basin yayin organlarinda yer alan haberlerde ve bazi siyasilerin açiklamalarinda dolayi basin açiklamasi yapti. Yazili olarak yapilan açiklamada Eski Bakan Lütfi Elvan’in Karaman Milletvekilligi döneminde Karaman Havalimani konusunda verdigi sözü yerine getirmedigi iddiasi tamamen asilsiz ve iftira oldugu belirtildi. Karaman Havalimani için neler yapildigini bilmeyenlerin etik disi tutum ve iftiralari ile konuyu bir karalama kampanyasina dönüstürdügü vurgulandi.
Karaman, Havalimanina en kisa sürede kavusacagi açiklandi. 2014 yilinin Mart ayinda yapilan yerel seçimlerde Karamanlilara havalimani müjdesini verildigi ve 1 yil gibi planlanan da çok kisa bir sürede Karaman Havalimani için yer tespiti yapildigi, altyapi kesin proje çizimleri, fizibilite ve zemin etüdü ile ÇED islemleri tamamlandigi vurgulandi. Bu yil ihaleye çikilacagi ve her seyin planlandigi sekilde gitmekte oldugu belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284