Karaman Il Genel Meclisinden Bakan Elvan’a Plaket

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Karaman’da ayrim yapmaksizin tüm köylere hizmet götürdüklerini söyledi.

Karaman Il Genel Meclisinden Bakan Elvan’a Plaket

Seçim çalmalari yapmak üzere 3 günlügüne memleketi Karaman’a gelen Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfü Elvan, Polisevi’nde Il Genel Meclisi tarafindan düzenlenen ödül törenine katildi.
Bakan Elvan törende yaptigi konusmada, "Tüm meclis üyelerimiz bir bütün halinde herhangi bir parti gözetmesizin omuz omuza birlikte çalismislardir. Bu süreçte özellikle valimize yakinen her projeyi takip etmesi tikanan noktada hemen devreye girmesi ve yine Milletvekilimiz Mevlüt Akgün’e tesekkür ediyorum. 2 yillik sürede il özel idaresi olarak 160 milyon liralik bir yatirim gerçeklestirmisiz. Bu küçümsenecek bir rakam degildir. Asagi yukari yilda 80 milyon lira civarinda bir yatirim dönemi yasiyoruz. Geçmis dönemlerle kiyaslandigimiz da bu rakamlar çok düsüktü. Sizlerin sayesinde her bir köyümüze ulastik. Sadece meclis üyelerimizle degil, tüm daire müdürlerimizle büyük gayret gösterdiler ve 2 yilda ürettikleri proje sayisi 450 adettir. Sulama projelerinde de rekorlar kirdik" diye konustu.
Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir da, "Görev yatigimiz süremizce hizmet götürdügümüz vatandaslarimizdan hayir duasi almis isek ne mutlu bize" dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir tarafindan Bakan Lütfi Elvan’a verdigi desteklerden dolayi plaket verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284