Karaman Kent Konseyinden Milletin İradesine Büyük Destek

Karaman Kent Konseyi Genel Yürütme Kurulu aylık toplantısı 5 Ağustos Cuma günü saat 15.00 da Kent Konseyi yeni binasında gerçekleşti.

Karaman Kent Konseyinden Milletin İradesine Büyük Destek
Gerçekleşen toplantıda Kent Konseyinin proje ve faaliyetlerinin raporları incelenirken ülkemize ve milletimize yönelik 15 Temmuz 2016 tarihinde TSK içerisinde bir avuç cuntacı tarafından düzenlenen hain darbe girişimine değinilerek birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri, darbe girişiminin başladığı ilk günden itibaren omuz omuza vererek örnek bir demokrasi mücadelesi veriyor. “Ülkemizin yaşamış olduğu dehşet verici bu olayda demokrasimizin korunması için, siyasi düşüncemiz, ideolojimiz ve etnik yapımız her ne olursa olsun birlik olmalıyız.” diyen Konukseven: " Hain darbe girişimi içerisinde bulunan ve milletin iradesine kast eden bu terör yapılarının hak ettikleri cezaları almaları ve bir daha haince halkın karşısına dikilebilecek gücü ve cesareti kendilerinde görmemeleri için sonuna kadar gidilerek mücadele edilmelidir. Demokrasimize ve milletimize yönelik gerçekleştirilen bu alçak saldırıyı yine milletimizin iradesi ve birlik beraberliğiyle bertaraf ettik. Yaşanan demokrasi savaşında Ülkenin hukukunu ve milletin haklarını koruma yolunda canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İnanıyorum ki tarih o güzel insanların isimlerini altın harflerle kazıyacak, Türkiye'nin yükselişinden rahatsız olan ve bu hain darbe girişimi içerisinde bulunanlar ise tarihin en karanlık yerlerinde kaybolup gideceklerdir. Kent Konseyi olarak kuruluşumuzdan itibaren benimsediğimiz 'Hiçbir siyasi ve ideolojik ayrım yapmadan ortak payda Karaman' ilkesine dayanarak bu zor günlerde devletimizin ve milletimizin yanındayız. Demokrasimiz için omuz omuzayız." dedi.




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284