Karaman, KOP Gençlik Festivaline Hazirlaniyor

Konya, Karaman, Aksaray ve Nigde illerini kapsayan KOP Bölgesinde 70 ülkeden ve Türkiye’nin 81 ilinden bin 500 genç bir araya gelecek. Bu yil ilki düzenlenecek ve 8-11 Mayis 2015 tarihlerinde Karaman’da yapilacak olan “Uluslararasi KOP Gençlik Festivali”nin programi belli oldu.

Karaman, KOP Gençlik Festivaline Hazirlaniyor

Ana temasi Hosgörü olan festival 8 Mayis Cuma günü saat 17.00’de yapilacak festival yürüyüsü ile baslayacak. Kokteyl ve açilis sonrasinda saat 20.30’da Triana Park ile Türk Halk Müzigi sanatçisi Ugur Isilak’in sahne alacagi konser programiyla ilk gün tamamlanacak.
Festivalin ikinci gününde 9 Mayis Cumartesi günü 08.00’de kahvalti programinin ardindan fuar, kültür sanat etkinlikleri ve paneli kapsayan atölye etkinliginin açilisi saat 11.00’de yapilacak. Etkinlikler ögleden sonrada devam edecek. Aksam yemeginin ardindan ise saat 19.30’da Türk Pop müziginin sevilen sesi Mustafa Ceceli tarafindan konser verilecek.
10 Mayis Pazar günüyse atölye etkinlikleri devam edecek. Saat 14.30’da ise Türk Yildizlari Karaman semalarini senlendirecek. Aksam ise pop sanatçisi Gökçe’nin sahne alacagi konser programi gerçeklestirilecek.
KOP Gençlik Festivali 11 Mayis Pazartesi günü saat 11.00’de düzenlenen Karaman gezisi ve ögle yemeginin ardindan konuklarin ugurlanmasiyla sona erecek.
Etkinlikler Aktekke Kent Meydani, Gazi Ilkokulu’nda, konser programlari ise Piri Reis Kültür Merkezi’nde yapilacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284