Karaman KÜSİ'ye En İyi Tanıtım Ödülü

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının koordinatörlüğünde üniversiteler, iş dünyası, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla oluşturulan Türkiye Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği platformu KÜSİ'nin Karaman İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen'i makamında ziyaret etti.

Karaman KÜSİ'ye En İyi Tanıtım Ödülü
Karaman KÜSİ İl Çalışma Grubu'nun 11 Şubat 2016 tarihinde Karaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirdiği KÜSİ İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından “KÜSİ Faaliyetleri İyi Uygulama Örnekleri Çalışması” kapsamında "Genel Bilgilendirme ve Tanıtım" kategorisinde "İyi Uygulama" ödülüne layık görülmüştü.
Karaman KÜSİ İl Çalışma Grubu adına, Balıkesir-Edremit’te 29-30 Eylül 2016 tarihleri arasında 81 ilden 96 il temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ödülü İl Temsilcisi ve KMÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş almıştı.
Yrd. Doç. Dr. Çarbaş, ödül ve çalışmaları hakkında Rektör Gökmen'i bilgilendirerek "KÜSİ faaliyetleri kapsamında sanayisi çok gelişmiş iller de vardı ve biz hepsini geride bıraktık. Çünkü biz sanayicilerin bizzat ayağına giderek toplantılarımızı onlara en yakın yerlerde gerçekleştirdik ve kamu-üniversite-sanayi işbirliği adına ne yapılması gerekiyorsa ekip olarak sonuna kadar bu işin destekçisi olduğumuzu ifade ettik." şeklinde konuştu. Yrd. Doç. Dr. Çarbaş, üniversitenin kapılarını araştırmacı ve sanayicilere her zaman açtığı ve işbirliği konusunda arkalarında olduğu için Rektör Gökmen'e de teşekkürlerini belirtti.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ise Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş ve ekibini tebrik ederek "Motivasyon için sevgi ve takdir şarttır. Siz iyi niyetle ve üst seviyede gayretle herhangi bir iş yaparsanız ummadığınız yerlerden takdir alırsınız." dedi. Gökmen, idareciler olarak görevlerinin gerek kurum yararına gerekse bölge, ülke ve insanlık yararına yapılan her türlü faaliyeti hukuk çerçevesinde desteklemek olduğunu belirterek "Bizler çalışanlarımızın potansiyelini ortaya çıkarmak için maddi ve manevi en uygun ortamları oluşturmalıyız. İdareciler hedef göstermeli, hedefe giden yolu ise çalışanlar belirlemelidir. Eğer siz, işlerin nasıl yapılacağına müdahale etmez ve çalışanlarınıza güvenirseniz onlar hayal bile edemeyeceğiniz başarılara imza atarlar." şeklinde konuştu.
Ziyaret, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284