Karaman Lisesi TRT Haber’e Konuk Oluyor

TRT HABER kanalinda yayin yapan “Bu ülkede güzel seyler oluyor, dönüp o tarafa bakmak yeterli” sloganiyla yola çikan Güzel Ülke`nin Karaman Lisesi’nin çalismalarinin konu edildigi bölüm 11 Haziran Pazartesi aksami saat 23.00’de yayinlanacak.

Karaman Lisesi TRT Haber’e Konuk Oluyor
Güzel Ülke, habercilik anlayisina yepyeni bir soluk getiriyor. Popüler gündem maddeleri arasinda çogu zaman es geçilen, ülkemiz insaninin basari öykülerini ekrana tasiyor…
“Bu ülkenin yeralti madeni gibi degisik yerlere gömülmüs hissi veren ve bir türlü yer üstüne, gözlere, bakislara yakin bir yere konmayan güzel isler yapan insanlari var”diyor güzel ülke ekibi. 
Bu anlayisla yayina devam eden güzel ülke ekibi 5 aydir bu macerasinda bu insanlarin reklam ve taninma diye bir dertleri olmadigini ve onlarin tek derdinin, bir seyler yapmak, oldugunu ve kendilerinin de bu tür insanlarin hikâyesini anlattiklarini ifade ediyorlar.
Güzel Ülke programi yapimcilari, Karaman Lisesi’nin gönüllü toplum hizmeti kapsaminda Karaman Devlet Hastanesi ile birlikte yürüttügü "Saglicakla Kal" ve Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Ile birlikte yürüttügü "Mavi Tirtil" isimli projelerinin çekimlerini gerçeklestirmisti.
Çekimler, Karaman Lisesi, Karaman Devlet Hastanesi’nin ana bina ve 82.yil tesislerinde, Aile ve sosyal politikalar il müdürlügü ve bagli birimlerinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ve bagli birimlerinde yapildi.
4 gün boyunca süren çekimlerde Karaman Lisesi Ögrencilerinin okul Hastane, Huzurevi, Sevgi evleri, Gençlik Merkezi’nde gerçeklestirdigi hasta yönlendirme, Yasli ve hastalara kitap okuma, Konser, dinleti, gösteri, Akran çalismasi, köylere yapilan yardimlar vb. konulari ele alindi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284