Karaman Muay Thai Takımından 2 Altın 4 Gümüş Madalya

Adana’da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri İller arası Muay Thai Turnuvası’nda mücadele eden Karaman Muay Thia takımı 2 altın ve 4 gümüş madalyanın sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Karaman Muay Thai Takımından 2 Altın 4 Gümüş Madalya

Adana’da Nihat Geven Spor Salonu’nda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri İller Arası Muay Thai Turnuvası 22 ilden 517 sporcunun heyecan dolu mücadelesine sahne oldu. Dört gün boyunca devam eden müsabakalar minikler, yıldızlar, gençler ile büyükler bay ve bayan olmak üzere dört kategoride yapıldı.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada muay thai antrenörü Celalettin Gözel eşliğinde 6 sporcu ile mücadele eden Karaman ekibi 2 altın ve 4 gümüş madalyanın sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada mücadele eden sporculardan 67 kiloda Hasan Hüseyin Şevik ve 71 kiloda Hüseyin İspir birinci olurken 71 kiloda Hüseyin Toker, 67 kiloda Hasan Basri Küçüktür, 86 kiloda Ahmet Bilal Kıratlı ve +91 kiloda Osman Şevik ikinci olan sporcular oldu.

Turnuva dönüşü sporcularla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret eden muay thai antrenörü Celalettin Gözel turnuva hakkında Kısacık’a bilgi verdi. Turnuvaya katılma amaçlarının öncelikle şehitlerimizi yâd etmek ve milli birliğimize destek olmak olduğunu ifade eden Gözel,” Katılımın yoğun olduğu turnuvada tüm katılımcıların ve bizim temel sebebimiz muay thai ailesi olarak bütünlüğümüzü göstermek ve her daim yüreklerin aynı coşkuyla, vatan sevgisiyle bu bilinci sporcularımıza aşılamaktır. Ayrıca maça gidişimiz esnasında, maçtayken bizlere güzel dilek ve dualarda bulunan tüm Karamalı gönüldaşlarımıza da minnettarız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Öncelikle sporcularımızı böylesine anlamlı bir turnuvada yer alarak ilimizi başarıyla temsil ettikleri için tebrik ediyorum. Muay thai ilimizde yaygınlaşmaya başlayan ve her geçen gün daha da büyüyen bir spor dalı. Ciddi anlamda sporcu profiline sahip olmaya başladık. İnşallah antrenörlerimizin emeği ile ilimizde başarılı sporcular yetiştirerek, ulusal ve uluslararası arenada şampiyonluklar elde etmek istiyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284