Karaman POMEM Eğitime Başladı 

Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) 2016-2017 18'inci dönem eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

Karaman POMEM Eğitime Başladı 

Polis Meslek Eğitim Merkezinin salonunda gerçekleşen açılış törenine, Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Engin Öztürk ile davetliler ve polis adayları katıldı. 
Törende açılış konuşmasını yapan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Engin Öztürk, "Eğitim süresince öğrencilerimiz, temel hukuk, polis mevzuatı, toplumsal olaylar, kitle yönetimi, mesleki yazışma, sosyoloji, psikoloji, trafik güvenliği, insan hakları, polis-halk ilişkileri gibi birçok konuda eğitimler alacaklar. Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne dürüst, saygılı tarafsız ve zamanında hizmet edecek, meslek mensuplarımızı yetiştirebilmek hedefiyle başladığımız bu ilk eğitim dönemimizin ülkemize, milletimize ve özelde Karaman ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
"Ruhunu FETÖ’ye veya başka bir illegal yapıya satmış hiç kimseye bu çatı altında yer yoktur"
"Milletimize güvenlik hizmetinin en iyisini sunmak hepimizin temel önceliğidir" diyerek konuşmasına başlayan Karaman Valisi Süleyman Tapsız da, "Polisimiz artık şu grubun, bu kesimin değil, sadece ve sadece Türk milletinin, Türk devletinin polisi olacaktır. Bu okullara girmek için tek ölçümüz, ülkesine ve milletine sadakatle bağlı olmaktır. Başka hiçbir yere değil, sadece Türkiye Cumhuriyeti Devletine hizmet etmektir. Ruhunu FETÖ’ye, bölücü terör örgütüne veya başka bir illegal yapıya satmış hiç kimseye bu çatı altında da, şehit kanları ile sulanmış bu mübarek vatan topraklarında da yer yoktur" ifadelerini kaydetti. 
Vali Tapsız konuşmasının sonunda Polis Meslek Eğitim Merkezinin Karaman’a kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezini tanıtan filmin izlenmesinin ardından öğrencilere 'Eğitimin önemi' konusunda ilk dersi Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284